Baletna Obleka Za Deklice - Prima Balerina

39,90 €
Z DDV
Velikost
Darilna embalaža
  • Največ 250 znakov

Razveselite svojo balerino in ji podarite brezčasno elegantno plesno obleko Prima Balerina. RolaByRola predstavlja ekskluzivno kolekcijo Prima Balerina, ki vključuje elegantne plesne oblekce in modne dodatke za vse majhne balerine in plesalke.

Prednost obleke je lahkotno 6 slojnego krilo iz finega, kvalitetnega šifona, ki ledbi ob vsakem gibu in se ne mečka.  Zgornji del z romantičnimi detajli je udoben in raztegljiv in je tako primeren za vse punčke znotraj starostnega obdobja po številkah konfekcije. Obleka je premišljeno dizajnirana z dolgimi rokavi, da jo lahko balerine uporabljajo vso leto in v vseh letnih časih. Nežna peach barva pa ji da občutek brezčasnosti in elegance.

Na voljo za nakup tudi bela darilna škatla v velikosti 35 x 25 x 10 cm, ki jo lahko personalizirate z imenom majhne balerine (ob izbiri vpišete ime balerine v izbrano polje).

LASTNOSTI IZDELKA

- Barva: peach

- Velikost: 3 leta, 4 leta, 5 let, 6 let

- Vzdrževanje: pranje na 30 stopinj

- Material: 80% fini plesni poliester, 20% elastan

- Izbor materialov v skladu s strogimi evropskimi standardi

- Tkanina je udobna in raztegljiva in omogoča neomejeno gibanje majhnih balerin. Primerna je tako za treninge, kot nastope in tudi posebne priložnosti.