Prima Balerina Personaliziran Merilnik Rasti

39,90 €
Z DDV
  • Največ 250 znakov
RolaByRola personaliziran merilnik rasti, v naravnih pastelnih barvah motiva PRIMA BALERINA KOLEKCIJE, je čudovit dodatek za vsako pravljično sobico, hkrati pa nepozaben spomin vseh večjih mejnikov vaše sreče.  Ker vsak centimeter predstavlja morje spominov, je RolaByRola personaliziran merilnik rasti lahko tudi popolno darilo ZA ROJSTVO, ROJSTNI DAN ALI KRST, ki bo navdušilo tako majhne, kot že malce večje otroke, ki ponosno štejejo vsak pridobljen centimeter. Ko pa napoči dan, ko bodo laski pokukali čez zadnji centimeter merilnika rasti, pa ga skrbno zavijte in shranite med ostale neprecenljive spomine na prve dni.
Na voljo tudi v motivu SAFARI KOLEKCIJE.

Merilec rasti je personaliziran z imenom otroka, lahko pa po želji dodamo datum rojstva, ki ga vpišite v sekcijo "Vpiši IME". Merilec rasti je označen s centimetri od 60 do 160 centimetrov, tiskan na kvalitetno platno, na površino pa se pritrdi z dodanimi samolepilnimi lističi (vključeni v paketu) ali po želji z letvicami (niso vključene v paketu), kar omogoča enostavno in hitro okrasitev vsake površine v otroški sobici.

LASTNOSTI IZDELKA

- Tisk na visokokakovostno plastificirano platno

- Ker je izdelek personaliziran, je dobavni rok 7-10 delovnih dni

- Dimenzija 30 x 120 centimetrov

- Izdelano v Sloveniji


NAVODILA ZA UPORABO

Pred končno pritrditvijo izmerite referenčno točko (od tal odmerite 60 cm) in na to višino pritrdite merilec rasti na podlago.